Hoe werkt het?

Rondje van Oranje is een gezellige, actieve en leuke ervaring voor jong en oud. De route voert jullie door de gemeente Zeewolde! Beleef samen onderweg het leukste Koningsdag avonturen!

De start van Rondje van Oranje is bij Autobedrijf JEDI Zeewolde. Vanaf daar gaan jullie zelf op pad met de eigen auto, bus of camper.

De route volg je op je eigen smartphone (daarbij is een navigator wel belangrijk naast de bestuurder die de route kan lezen).

Je ontvangt van ons een linkje en na het inloggen kan jullie avontuur beginnen. Door de tekst goed te lezen en de aanwijzingen op te volgen rijd je de juiste route over de weg, landweggetjes, door straten, over de dijk en door het bos.

Onderweg vind je de oplossingen op tal van raadsel, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn, moeten de kinderen goed opletten! Zij hebben hun eigen routekaart waarop ze ook antwoorden moeten aankruisen en onderweg goed naar buiten kijken is ook heel belangrijk!

De reis duurt ongeveer 2,5 / 3,5 uur, maar jullie kunnen er zo lang over doen als jullie zelf willen.

Neem hierbij wel altijd alle huidige Covid19-maatregelen in acht. Er zijn na het volgen van de route mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars zullen na de Koningsdag bekend worden gemaakt!

Deelnemers aan Rondje van Oranje

Tijdens jullie route komen jullie ook langs een aantal boerderijwinkels of partners van Rondje van Oranje. Misschien krijgen jullie wel trek in een lokale lekkernij? Neem daarom ook wat contant geld of een pinpas mee voor iets lekkers of leuks. Wij wensen je alvast veel plezier met Rondje van Oranje.

Rondje van Oranje staat garant voor prachtige natuur & omgeving, gezelligheid & lol en sportiviteit!

Startpunt van Rondje van Oranje Zeewolde

Het vertrekpunt is vanaf Autobedrijf Jedi Zeewolde in Zeewolde. Hier ontvang je van ons alle informatie die jullie nodig hebben om op avontuur te gaan. Bij de start ontvangen de ouders 2 kopjes koffie!

Autobedrijf Jedi Zeewolde
Schepenveld 49
3891 ZK. ZEEWOLDE